Lydandstävling i Vadstena !

Har tillbringat dagen på Valdermarsvik brukshundsklubb. Agerade hundrastare, fotograf och publik. Blev många tior utdelade i alla klasser, därav många apploder. Himla kul att titta på alla fina program.

Stort grattis till alla förstapris, LP:n, enskilda 10:or och fina debuter.
Snart dags för mig med att tävla, ska bara börja träna stäl lande under gång... bra att ha något att skylla på, hehe !

Fröken Ingela med Viska

Prisutdelning i elit.

 

Publik !


Prisutdelning, klass ett.
1:a plac 198p Maria Löf och Emil
2:a plac 195p Maria Olson
3:e plac 182p Lorna med Bonanza

STORT grattis till er !Prisutdelning klass 3Prisutdelning klass 2
Fika-tajm

Det bästa med att vara hemma är att det är så nära till alla fina vänner och familjen. Idag blev det fika med Elin och Ida. och igår låångfika med Elin, hon hjälpte mig även att packa upp kartonger, möblera och sätta upp spegelvägg. Lättare sagt än gjort kan jag säga !
Tova tjata som vanligt om att våra gäster skulle kasta, gör de inte det försöker hon vara "duktig" med att visa upp sitt nya "ta-av-strumpor" trixs, kanske inte så uppskattat hos alla, men hon är himla söt när hon gör det iallafall Bästa fislisa <3


LIA dag 2

Idag har vi varit och simmat med Östanvindsflocken och Bianca. Alltid lika kul med varierande "arbeten". Om man ska tävla i att gjort mest olika saker och provat på mest olika företag borde jag vinna! Idag kan man koppla dagens uppgift med hundvård. Tvättade Skojja och Nice. Inte ofta man tvättar andras hundar, bra att öva på det med.

Se allt positivt, det mår man bäst av ! :)

Bianca simmar

flocken

skojja simmar


Ä-Ä-Ä-ÄLG

Spännande dag, leta efter hundkläderna i kartonger, leta kaffemugg i kartoner, boll i kartonger, skor i kartonger, dock fann jag inga vattentäta kängor, grr !

Väl påklädd och mätt var det dags för morgonrunda, förövrift hade jag tänkt leta efter en bra sådan med, gick på en grusväg och fann snart en stig in i skogen. Nice tänkte jag, brak-brak ca5meter in i skogen går en ÄLG, en livs levande älg. Den travar iväg upp på stigen, stannar och glor på mig. Jag och hundarna står i chock, har den kalv ?  Vad ska jag göra ? Ska den äta upp mig ? Jag ser ingen kalv, backar ett par steg vänder mig om och går snabbt där i från ut på vägen. AJ min mage ! Första gången i mitt liv jag möter ett så stort djur i det vilda så pass nära.
När jag väl kom hem var jag trots allt ganska nöjd. Jag och Hundarna kom ju hem hela och rena med en ganska cool upplevelse i bagaget !


Louise, Tova och Ozzi !

Vilka är vi ?
Jag, Louise är en 20årig hundgalen tjej. Går en KY-utbildning, Företagande med hund på Stora Segerstad. Är tillfälligt bosatt i Reftele och kommer ifrån Norrköping.

Erfarenheter då ?
Ungdomsinstruktör i Agilty på Finspångs BK från 2003-2007
Freestylekurs1, Yvonne Öster
Freestylekurs2, yvonne öster
Agilitykurs, Eva Nilsson
TävlingsLydnad, Yvonne Öster
Rallylydnad, inget namn
Allmänlydnad, Ingela Karlsson
Viltspårskurs, inget namn
Tjänstehundsläger 6dagar, Norrtälje

och en himla massa träning med olika duktiga hundmänniskor och hundgäng.

Tova, hunden i mitt liv!

Tova är en 3årig blandras tik(far: gk BC, mor: BC, Karelsk björnhund, New faunland, golden).
Jag fick henne när hon var ca 2år av mina svärföräldar.
Hon följer med mig varje dag till skolan där hon tränas till bla assistanshund.
Vi är nästan klara med lydnadsklass 1, ska bara ut och tävla lite med. Har precis börjat valla och tränar mycket olika saker i skogen.

Ozzi, 8årig Basset fauve de Bretagne. Min första egna hund, vi har kämpat igenom oss många timmar på agilitybanan. Inte världens lättaste hund att träna med, men jag har lärt mig så otroligt mycket av honom. Jag har många fina minnen med min lilla prins.
Nu är han pensionerad och bor hos mina föreldrar, men ibland får han följa med och ta ett och annat spår i skogen och ett varv på agilitybanan.

 


RSS 2.0